Onze service

Wordt je al helemaal overspannen bij de gedachte dat jij het allemaal zelf moet doen dan kunnen wij je uit de brand helpen. Wij kunnen je helpen met de kleine dingen zoals maaien, kleine planten snoeien, bemesten en schoffelen, zodat de tuin netjes blijft. Dit soort tuin onderhoud moet regelmatig worden bijgehouden om de tuin er goed onderhouden uit te laten blijven zien. 

 

Wij kunnen je ook helpen bij het grotere werk zoals het schoonspuiten van uw bestrating of het snoeien van bomen. Maar ook als u een gedeelte van tuin wil bestraten, wil beplanten of een schutting zetten. Samen kunnen wij een plan maken en uw wensen op papier zetten en uitvoeren. 

 

Als je een hele nieuwe tuin wilt aanleggen kunnen wij jou hierbij ook van dienst van zijn. We kunnen samen met jou een tuin ontwerp maken met al je wensen en in verwerkt. Het maakt niet uit of uw grote tuin heeft bij een alleenstaande woning of een kleine tuin aan een rijtjeshuis, wij kunnen alles mogelijk maken, zelfs als u een vijver wilt. 

 

Heb je hoge bomen in de achtertuin staan wat veel licht weggehaald bij je huis en je wilt deze kappen dan heb je daar vergunningen voor nodig. Hier kunnen wij u ook bij helpen, wij zorgen voor de vergunningen, het kappen en het afvoeren van het hout.

 

Wij werken het hele jaar door, behalve als er vorst is.
Wil je meer weten over onze diensten in Flevoland neem dan contact met ons op.